Home

Gisteren zat ik op de bank naar ‘Je zal het maar zijn’ te kijken, een BNN programma waar mensen met een bijzondere levenswijze worden geportretteerd. Deze mensen leven niet volgens de ‘normale standaard’, maar op een opmerkelijkere manier. Ze hebben dus een bijzonder – en vooral TV-waardig – verhaal.

Gisteren vertelde Lucia over haar verleden en huidige manier van leven, wat op z’n minst gezegd bijzonder te noemen is. Lucia komt oorspronkelijk uit Colombia, waar ze altijd buiten in de natuur geleefd heeft. Op jonge leeftijd is ze door een Nederlands gezin geadopteerd, alleen vond ze het verschrikkelijk om in een huis te leven en in een bed te slapen. ’s Nachts klom ze altijd stiekem uit haar raam om haar nachtrust in de natuur voort te zetten. Ze hield het daarom niet lang uit thuis en liep op haar veertiende van huis weg, om vervolgens buiten in moeder natuur te leven.

De Colombiaanse heeft geprobeerd om een huisje-boompje-beestje leven te leiden, dus trouwde ze en ging ze samenwonen. Dit was echter niet haar ding, dus besloot ze alles op te geven om weer terug te keren naar de buitenlucht. Ze slaapt nu iedere nacht buiten en mediteert veelvuldig. Kortom: een aparte en aanvankelijk onmogelijke levensstijl anno 2012 in Nederland.

Benieuwd? Klik hier om een stukje van de aflevering te kijken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s