Home

Als we die dolle Maya’s moeten geloven, is het voor ons allemaal gedaan aankomende vrijdag. De wereld zal op een mysterieuze wijze vergaan. Bullshit! Toch?

Je zou denken dat niemand deze onzin gelooft, maar er zijn meer mensen die heilig overtuigd zijn van deze tragische ondergang dan je in eerste instantie zou denken. Volgens de Maya’s kun je alleen in het Franse dorpje Bugarach de ramp overleven. In het plaatsje bevindt zich een ‘heilige berg’ waar je vrijdag zogenaamd door UFO’s gered wordt, yeah right!

Een hotel in Bugarach is het bewijs dat genoeg mensen geloven dat de wereld zal vergaan. Het hotel is namelijk bomvol geboekt en krijgt dagelijks ontelbaar veel telefoontjes voor reserveringen. De reden dat veel mensen bellen om te kunnen bivakkeren in ‘de laatste hoop’, is de invloed via internet. Mensen jagen elkaar constant op via verschillende fora en websites, dusdanig dat meer en meer mensen ervoor gaan vrezen. Eigenlijk te gek voor woorden als je het mij vraagt! Het einde van de wereld is al zo’n 28 keer voorspeld en het is nooit gebeurd, anders zat ik dit bericht momenteel niet te typen uiteraard.

Ben jij ook beïnvloed door wat je online leest, of vind je het ook allemaal klinkklare onzin? Als je wel bent overtuigd van het einde van de wereld: hoe heb jij je voorbereid op deze bijzondere dag?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s