Home

Blijkbaar was één post over hypes van het afgelopen jaar niet genoeg. Ik ben namelijk nog een paar zeer aparte hypes tegengekomen die in 2012 menig mens deed verbazen. Lees mee en vertel me alsjeblieft dat je deze dingen ook belachelijk vindt!

Bagel in je hoofd
Met een piercing of tattoo ben je tegenwoordig niet meer inspiratievol of apart. Bij de ‘inventors’  ben je pas echt hip als je een bagel in je voorhoofd hebt laten zetten. Na een behandeling van twee uur, waarbij zoutoplossing in je voorhoofd gespoten wordt, kun je een dag doorbrengen met een bagel op je hoofd. Ik word er persoonlijk een beetje onpasselijk van, dit idee!

De kartonnen fiets
Nooit meer last van een lekke band, dat is het voordeel van de pas uitgevonden kartonnen fiets. De ontwerper van dit aparte ding claimt dat er geen nadelen zijn aan zijn ontwerp. De Alfa – zo wordt deze fiets genoemd – weegt 9 kilo en kan mensen tot 215 kilo vervoeren. In Amerika zal het wellicht een gigantisch succes worden dan! Oja: het kost slecht €10,- per fiets om te laten maken, ka-ching! Wordt dit de hit van 2013?!

Milking
Had je in 2011 overal mensen die gingen planken, in 2012 was het toch echt tijd voor iets nieuws. Bij milking leeg je een groot pak melk over je eigen hoofd op een plek met veel toeschouwers. Drukke rotondes en stadskliko’s zijn hierbij erg populair. Dit geweldige fenomeen is natuurlijk uitgevonden door een stel studenten van de Universiteit van Newcastle. Idiots..

Porting
Porting is een vervolg van milking, maar dan voor de high rollers van de maatschappij. Een fles port over je hoofd leeggooien kost namelijk meer dan dat je dit met een pak melk doet. Je loopt door de supermarkt en koopt een fles port, zodra je buiten bent leeg je de fles onmiddellijk over je hoofd. In deze video kun je precies zien hoe het hoort:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s